B&B Glamping

Welkom in onze Glamping tenten en zet een stap dichter bij de natuur.  Met een zero-ecologische impact gaan wij met deze infrastructuur verder op ons eco-pad. 

Voor onze gasten staat  's morgens een rijk gevuld gezond ontbijtbuffet klaar,  met natuurlijk enkele typische Andalusische vleessoorten en kazen, fruit, ontbijtgranen. 

De ruime tenten hebben een diameter van 5 meter en een hoogte van 3 meter.

De tenten zijn ingericht, voor 2 personen, maar kunnen ook logement bieden voor een  gezin met 2 kinderen.  Ze bieden het comfort dat u verwacht bij glamping, bedden met matrassen en hoofdkussens en een zithoekje.
Er zijn beddengoed, handdoeken en badhanddoeken, douchegel, shampoo en haardroger ter uw beschikking.. Lakens en handdoeken worden wekelijks vernieuwd.

Een sanitair blok staat ter uwer beschikking met douches, wc’s, lavabo’s.  Er is een open keuken met kookplaat, gezamelijke koelkast, een BBQ en picknick hoek. 

 WiFi-zone rond het mainhouse,  gratis gebruik.

Het zwembad, op wandelafstand, kunt u vrij gebruiken.

  

B&B Glamping "MIL Y UN NOCHE"

Deze tent dompelt je in de Moorse sfeer. De oranje-bruine tinten, de passende accessoires en de duizenden sterren 's nachten geven je het "duizend en één nacht" belevenis.

B&B Glamping "EL PERDIZ VERDE"

Met deze tent nemen we je mee naar het platteland, de campo waar je 200% in terecht bent gekomen. Dit is de campo. Overwegend groene tinten voor een lente- en herfstgevoel, maar toch ook de stro-kleuren, voor de droge zomer.

B&B Glamping "LA GAVIOTA AZUL"

Deze tent stap je binnen en je komt aan, aan het strand. De blauwe tinten van de zee zijn hier het hoofdthema. Je hoort zo de krijsende meeuwen en het ruisen van de zee.

B&B Glamping "EL VENCEJO AMARILLO"

Deze tent dompelt je onder in het gele licht van de zon. Door de overwegend gele tinten van de inrichting, passende aankleding en de zon die hier 300 dagen per jaar schijnt, beleef je in deze tent een echt vakantiegevoel.

B&B Glamping "EL AGUILA REAL"

Deze tent brengt je naar de omringende bergen, waarvan je vanuit de tent een prachtig panorama hebt. Ingericht met bruine-oker kleuren, passende accessoires en de dagelijks overvliegende arenden, brengt deze tent je naar de hoogste toppen.


Tarieven 2020

Inbegrepen zijn : logement voor 2 personen, ontbijtbuffet voor 2 personen, gebruik van sanitaire installaties, gebruik van ligzetels rond het zwembad, gebruik van het zwembad, WiFi.

Mei, September, Oktober

  • 59€ / dag (1 nacht, minimum 3 nachten)

  • 390€ / week (7 nachten)

  • 740€ / 2 weken (14 nachten)

Juni, Juli, Augustus

  • 65€ / dag (1 nacht, minimum 3 nachten)

  • 428€ / week (7 nachten)

  • 811€ / 2 weken (14 nachten)

Kinderen tot 4 jaar gratis verblijf.

Extra persoon : 16€ / nacht

Contacteer ons voor prijzen voor verblijven van een maand of langer.

 

Lees hier onze boekings- en betalingscondities


B&B Glamping

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x