EVENEMENT : Maria Magdalena Festival

Het Heilige Huwelijk

"Het heilige huwelijk is een energie die zich manifesteert in je hart. Zodra je in de stilte terecht komt waarin geen gedachten meer zijn, waarin je emoties tot rust komen, dan kan zich iets openen dat achter het gewone hart ligt. Je kunt dat het mystieke hart noemen, of het verborgen hart, waar we allemaal mee verbonden zijn.

In dat mystieke hart, in het verborgene in onszelf, wordt de roep van de ziel hoorbaar en voelbaar. Die wijst ons als het ware de weg, door de ruis van alledag heen. Er zijn zoveel dingen die ons afleiden in ons leven waardoor we de roep van de ziel niet meer horen. Toch zijn er steeds meer mensen, pioniers, mannen en vrouwen, die in deze tijd luisteren naar de roep van de ziel. 
Die ruis klinkt niet alleen in ons hoofd maar in onze hele samenleving. In die zin zijn we collectief de weg kwijtgeraakt, verzeild geraakt in de 'matrix', een systeem dat we zelf gecreëerd hebben waardoor het hart niet meer voelbaar of hoorbaar is. In het hart ligt de sleutel. De sleutel ligt niet in onze gedachten, maar in onvoorwaardelijke liefde voor datgene dat is, zowel in onszelf als in de wereld.

Voorbij de dualiteit van het denken ligt de stilte van het hart. Zodra je daar bent vallen grenzen weg, vallen oordelen weg, vallen obstakels weg. Sterker nog: er hoeft zelfs niets meer geheeld of genezen te worden, omdat je gewoon bent in die ruimte waarin alles kloppend is. Het hart klopt. En je hoeft er niets voor te doen. Het gaat vanzelf. Zo wil ik je uitnodigen om in de stilte van je eigen hart te blijven. Te voelen wat voor jou van belang is.

Dit is niet meer de tijd van de leraren of de leiders, maar van ieders eigen leiderschap. Iedereen wordt uitgedaagd om zijn eigen hart te volgen. Dat is waarom er zoveel chaos is in de wereld: om ons te helpen helemaal terug te gaan naar onszelf. Op het moment dat de persoonlijkheid - het ego - samenvalt met de ziel en daar geen verschil meer tussen is, we ons laten leiden door de ziel en toch handelen in deze wereld, dan kun je zeggen dat het heilige huwelijk is gesmeed, waardoor we EEN worden: waardoor onze handelingen overeenkomen met het hogere. Dat uit zich in alles: in ons werk, in onze relatie, in de band met je kinderen. Het gaat letterlijk om bestemming of afstemming: je eigen stem vinden. Klinken volgens je eigen zielsbestemming.

Heel veel mensen vragen zich in deze tijd af: Zit ik op de goede weg? Maak ik de juiste keuzes? De antwoorden liggen niet in de wereld om ons heen. De antwoorden liggen in onszelf; In de stilte. Gebruik dit moment om naar je hart te luisteren en te kijken wat van belang is.

Een van de collectieve thema's is de wedergeboorte van de godin. Het vrouwelijke dat zo lang verborgen is geweest, veracht is geweest, genegeerd is geweest; waarin veel gedacht is geweest maar weinig gevoeld; daar wordt het tijd dat het vrouwelijke opnieuw terugkeert. We hebben tweeduizend jaar geleefd met God de Vader in de hemel, en het wordt tijd dat we weer op aarde komen en de Grote Moeder, moeder Aarde, gaan waarderen, eren, zodat we uiteindelijk kunnen thuiskomen."

7 juli 2017

EVENEMENT : Maria Magdalena Festival

EVENEMENT : Healing Conference Andalucía 2020

Healing Conference Andalucía 2020 ONE EARTH, ONE TRIBE - Alhama De Granada - 17/7 - 23/7/2020 - Organised by : Tineke Weijmiens, Christian Steeno, Anne Wislez, Ton van der Kroon

Lees meer keyboard_arrow_right

EVENEMENT : Healing Conference Andalucía 2019

Healing Conference Andalucia, 2019 THE CALL OF MARY MAGDALENE

Lees meer keyboard_arrow_right

PAARDRIJDEN MET CORTIJO VISTA INFINITA !!!!

Wij werken samen met onze vrienden Maike & Wolfgang, gepecialiseerd in het organiseren van routes te paard.

Lees meer keyboard_arrow_right

EVENEMENT : 3e Maria Magdalena Festival Andalusië 2018

Ton Van der Kroon organiseert het 3e Maria Magdalena Festival Andalusië, 17-23 juli 2018. In samenwerking met Tineke Weymiens en Christiaan Steeno.

17 juli 2018

Lees meer keyboard_arrow_right

EVENEMENT : Yoga Lu Jong / meditatie / energetisch werk / vakantie in Andalusië

LU Jong / meditatie / energetisch werk / vakantie in Andalusië. Organisatie door Great White Whale Center

Lees meer keyboard_arrow_right

EVENEMENT : Semana Santa in Alhama de Granada 2018

Programma Semana Santa 2018 in Alhama de Granada

Lees meer keyboard_arrow_right

EVENEMENT : Carnaval Alhama de Granada 2018.

Carnaval Alhama de Granada 2018.

11 februari 2018

Lees meer keyboard_arrow_right

EVENEMENT : 6de FERIA AGROGANADERA

6de Feria Agroganadera : 2 dagen activiteiten rond plaatselijke landbouw en veeteelt.

Lees meer keyboard_arrow_right

EVENEMENT : FERIA DE SAN JUAN

Feria de San Juan, het begin van een feestelijke zomerperiode.

Lees meer keyboard_arrow_right

EVENEMENT : In de voetsporen van Maria Magdalena

21 mei 2017

Lees meer keyboard_arrow_right

Lees meer keyboard_arrow_right

Evenement : Carnaval Alhama de Granada 2017

CARNAVAL DE ALHAMA DE GRANADA 2017

Lees meer keyboard_arrow_right

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x