Over ons

WELKOM bij CORTIJO VISTA INFINITA

 Grenzend aan het nationaal natuurpark, Sierra Tejeda, Almijara y Alhama, staat onze locatie garant voor rust, natuur, herbronnen, onthaasten, ......

Cortijo Vista Infinita biedt u logement aan in ons eco-strobalenhuis “Casa Luna”en in 5 glamping tenten.

 

GESCHIEDENIS

Wij zijn Rik en Marie.  Een belgisch echtpaar met een groot hart voor Andalusië.

Nadat wij meerdere jaren onze vakanties op spaanse grond doorbrachten werden wij verliefd op de streek rond Granada.  Na enkele bezoekjes aan het pittoreske Alhama de Granada voelden we al snel dat dit dorpje ons niet meer zou loslaten. 

In het jaar 2007 kochten we een uitgestrekt landgoed, met ruïne.  Later verbouwden we deze tot onze eigen cortijo, “Cortijo Vista Infinita”.  Door onze ligging werden wij genoodzaakt om te zorgen voor onze eigen electriciteits- en watervoorziening.  Ecologie werd onze passie.  Eénmaal deze weg ingeslagen groeide het idee om een eco-huis te bouwen, “Casa Luna”. 

Negen jaar later hebben wij ons doel bereikt om jullie een idylische vakantie aan te bieden.  Wilt u genieten op ons terrein, aan ons zwembad met prachtig uitzicht, wilt u liever de sportieve toer op, cultuur opdoen, of even een dagje naar het strand, dan bent u hier op de juiste plek als perfecte uitvalsbasis.

 

 

 

Over ons

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x