Lentereis Andalucía.


CORTIJO VISTA INFINITA, ALHAMA DE GRANADA, PROVINCIE GRANADA, ANDALUCÍA, SPAIN

Ontspan en herlaad tijdens een unieke reis, door jullie zelf samengesteld.  Een evenwicht tussen "ontdekken" en "ontspanning".
Jullie verblijven in glampingtenten op de unieke finca Cortijo Vista Infinita.

Onze filosofie
JULLIE CREËREN - WIJ VOORZIEN


Wij voorzien het basispakket : logement,  catering en kennismaking met de lokale gastronomie, de Andalusische cultuur en gewoonten.
Wij stellen periodes voor, waarbinnen jullie de reis kunnen plannen.

 • Jullie creëren de reis volledig zelf met die 'activiteiten' die jullie zelf interessant vinden.  Jullie kunnen de datum van aankomst en vertrek vastleggen binnen de periode, met een minimum verblijf van 7 dagen, 6 nachten.  Andere periodes in overleg overeen te komen.
 • Wij voorzien wat jullie willen creëren.  We doen een reisvoorstel in de door jullie voorgestelde periode en  een prijsvoorstel voor het volledige pakket.


Wat is inbegrepen in het basispakket

 • logement : voorzien in onze glamping tenten, 2 gasten per tent. Beddengoed zoals lakens, hoofdkussens, donsdekens zijn voorzien.


 • Catering : alle maaltijden van diner op dag van aankomst tot ontbijt op dag van vertrek.  Koffie, thee, water zijn gratis. Andere dranken (wijn, bier, frisdrank) worden appart aangerekend.
  Een typisch ontbijt en een tapa-tocht in Alhama de Granada.  Laat ons weten indien er speciale wensen zijn.
 • Sanitair : voor elke deelnemer een sponsje, een kleine handdoek, een badhanddoek, een strandlaken, douchegel & shampoo. De deelnemers maken gebruik van onze sanitiare installaties : 2 douches, 2 wc's voor de dames; 2 douches, 2 wc's voor de heren.
 • Vrij gebruik van het zwembad.

 • Prijs van het basispakket : 460,-€/pp ( 7 dagen, 6 nachten; voor 4 deelnemers)
  Bij kortere of langere boeking wordt deze basisprijs herberekend.


Start met het creëren van jullie reis.

 • Kies een aankomst- en vertrekdatum binnen de periode van 30/5 tot 30/6/2019; minimumverblijf 6 dagen, 5 nachten.
 • Maak de beste keuze uit ons aanbod van activiteiten :
  wandelen (al of niet met gids), begeleid paardrijden in volle natuur, mountainbike, canyoning met gids, glettersteig, 4x4 route, bezoek aan warmwaterbaden in Alhama de Granada, historische rondleiding in Alhama de Granada, yoga, bewust ademhalen, meditatie, biodanza, klankschalensessie, Reikibehandeling, ontspannen aan het zwembad, flamenco-optreden vanaf 8 gasten.
  Een eigen suggestie ... wij bekijken het.

Voorstel klaar ... Stuur het ons door.

e-mail : cortijovistainfinita@gmail.com

Wij zorgen voor een snel antwoord en geven een prijsvoorstel voor het totale pakket.

Hoe geraak je ter plaatse en waar is de dichtstbijzijnde luchthaven

Cortijo Vista Infinita ligt op 10 km van Alhama de Granada, tussen Malaga en Granada.  De dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Malaga.  Wij kunnen zorgen voor de transfert met taxi vanaf de luchthaven, aangezien er geen rechtstreekse verbinding met openbaar vervoer.  Als wij de verschillende aankomsttijden kennen, dan trachten wij de meerdere gasten per taxi te plaatsen.  Op de luchthaven van Malaga kunt u ook steeds een auto huren.

Combineer deze lentereis met Granada

Granada is nog altijd "een must".  Wij raden een citytrip naar Granada aan na deze Lentereis Andalucía. Een bezoek aan het oude Moorse stadsdeel "Albaicin" en natuurlijk het "ALHAMBRA" moet zeker op de agenda staan.  Wij kunnen jullie met raad bijstaan. Er is een busverbinding van Alhama de Granada naar Granada.  En een bus- en treinverbinding naar Malaga Airport vanuit Granada. 


Voorschot

Om uw reis definitief vast te leggen, vragen wij een voorschot van 185,-€/pp, niet terugbetaalbaar.


Een voorbeeld van een spiritueel geïnspireerde reis

Dag 1   U kan aankomen op elk moment vóór 18.00 uur, diegene die aankomen vanuit Overzees gebied, raden we aan om een dag eerder aan te komen, zodat u kunt uitrusten. We zullen genieten van een heerlijke maaltijd en kennis maken met onze lieve gastheren: Mari & Rik.

Dag 2   Ochtendsyoga-sessie met uitzicht op de bergen, u zult merken dat een dag die begint met yoga gewoon anders voelt. In de middag verkennen we Alhama de Granada, een klein stadje, vol charme en karakter. Spaanse tapas voor lunch en wandeling door de prachtige kloof die Alhama overziet. Het is een mooie wandeling omringd door glooiende korenvelden en olijfboomgaarden. Avond cirkel.

Dag 3   Vroege yoga-oefening, vandaag gaan we voor een prachtige dagwandeling naar de adembenemende bergen die we overzien vanuit Cortijo Vista Infinita. We wandelen door het 'Barranco Malinfierno' ;Nationaal Park en eten onze picknicklunch omringd door de indrukwekkende 'las Malascamas' bergen.

Dag 4   Yoga sessie & ontbijt met uitzicht op de bergen. 'S Middags gaan we op paardrijavontuur. Geen behoefte aan eerdere vaardigheden, de rit is aangepast aan uw niveau.

Dag 5   Na onze verjongende yogasessie en ontbijt zullen we een bezoek brengen aan en ontspannen aan een prachtig meer. We wandelen door een prachtige kloof, deze wandeling is een beetje uitdagender, je kunt je ook afmelden en ervoor kiezen om rond het meer te wandelen.

Dag 6   Morning Yoga - Na de lunch wandelen we naar 'El Ventorro', waar we zullen genieten van de 'Herbal' steam & Termal Pools. We eindigen onze spadag met een sluitende cirkel onder de sterren.

Dag 7   Sunrise Yoga, we eindigen onze retraite met een typisch Spaans ontbijt in een Churreria en een bezoek aan de lokale markt in Alhama, waar u Manchego als souvenir kunt kopen. Voor diegenen die een bezoek gepland hebben aan Granada, vanuit Alhama kun je gemakkelijk met de lokale bus naar Granada reizen.
U bent van harte welkom om uw verblijf te verlengen en enkele nachten meer door te brengen in het centrum van Andalusië,.op de finca Cortijo Vista Infinita.
{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x